Aloitetaan tutustuminen ....
**** fantasies/Erotic writing

Hei kaikille 

Ajattelin hieman kirjoittaa itsestäni, sekä kiinnostuksen kohteista. Muutamia vuosia sitten tutustuin tantran maailmaan ja tantrahierontaan, sekä tein niitä ammatikseni. Nykyään en enää ole kovinkaan aktiivinen tuolla tantran maailmassa, vaan enemmänkin puuhailen muita juttuja.

Mieltäni kiehtoo kaikenlainen uusi ja ihmeellinen. Olenhan kaksonen ja kaksoselle on ominaista kaiken uuden kokeileminen ja testaaminen. Samoin kuin polyamoria eli monirakkaus, kaksosen on helppo rakastaa useaa naista samalla kertaa. Se ei tuota vaikeuksia.

Tällä sivustolla minua kiehtoo villit ja vapaat naiset, varatutkin voivat kuulua tuohon ryhmään, jos se heille vain sopii. Pääasia että mieli on avoin, villi ja vapaa. On mielenkiintoista tutustua ja katsoa kohtaako fantasiamme ja voimmeko kenties tavata ja toteuttaa yhteiset unelmamme.

Pidetään yhteyttä

Matsu

Feb 7, 14 11:21 AM

Comments

No Comments
18 U.S.C. 2257 Record-Keeping Requirements Compliance Statement
scamcheck

BeNaughty ranked #8 among all UK websites
in the Hitwise Lifestyle - Dating industry, based on
market share of visits in January - December 2011.