Ihmettelyä
Other

Hei,

 

Tulen kirjoittamaan tänne kokemuksia tästä treffisaitista. Palaa parin päivän kuluttua lukemaan.

No niin, nyt on perjantai 7.3. Katsotaan miten kauan tämä kirjoitus pysyy täällä. Kahteen edelliseen iski sensuuri.Miehenä kun hakee netistä seksideittiä niin sitä törmää lähes pelkästään huijaussivustoihin. Olen kolunnut muutamia ja tulos on yhtä poikkeusta lukuunottamatta tämä. Minulla on pari muutakin profiilia ja otetaan nyt esimerkiksi ****.**** jossa minulla on profiili nimellä greystoke. Toistaiseksi en ole löytänyt sieltä yhtään ainokaista aitoa naisprofiilia vaan kaikki naiset ovat ylläpidon keksimiä feikkejä. Toinen jossa joskus olin, oli nimeltää Flirtfair. Sama tilanne. Ei tämä benaughtykaan lupaavalta näytä. Olen kirjautunut myös sellaiseen paikkaan kuin alastonsuomi.com. Se ei ole varsinaisesti deittisivusto, tosin siellä voi syntyä kontaktejakin. Jos haluat käydä katsomassa noita kahta mainitsemaani paikkaa, **** tai alastonsuomi niin niihin täytyy kirjautua päästäkseen sisään. Se ei onneksi vielä maksa mitään. Jos käytte niin jättäkää minulle kommenttejanne. Ai niin se ainoa jossa on ihan aitoja naisia on iskuri. Minun profiilin löytää vaikkapa laittamalla hakukenttään " Kun seksi kuihtui pois". Käyhän vilkaisemassa ja heitä kommentti Tongue Out

 

Terveisin Greystoke

Mar 5, 14 6:18 PM

Comments

Eipä ole tilanne muuttunut kuukaudessa. Profiilissani pyydän, että kun minulle lähtetään sähköpostia, tulisi se alkaa sanoilla "olen aito suomalainen". Olen nyt saanut yhteensä 107 viestiä. Varmaan arvaat, moniko niistä alkaa kuten toivon. Niinpä, ei ainoakaan. Siitä voi päätellä, että yksikään viestin kirjoittaja ei ole Suomesta! Miettikää sitä!

4/1/14 12:44 PM

Kiva, odotan innolla kirjoitustasi. Tuota kun klikkasin tuota tunnustasi päästäkseni tänne, niin se ilmoitti että kiva kun pyysin Sinulta kuvaa. Näin ne täällä menee automaattisesti kaikki. Samoin kuin nuo viestit noilta nuorilta naisilta, joihin ei koskaan ole tullut yhtään vastausta, vaikka vastasin kokeeksi jokaiseen. Viestejä oli kuitenkin pitkälti toistasataa, kun ostin jäsenyyden.

Minusta tuntuu ettei täältä mitään löydä, paitsi jos etsii pelkkää kameraseuraa, mut sitähän on muutenkin netti pullollaan ja paljon vaivattomammin saatavilla.

Hyvät jatkot

Matsu

3/6/14 2:08 PM

18 U.S.C. 2257 Record-Keeping Requirements Compliance Statement
scamcheck

BeNaughty ranked #8 among all UK websites
in the Hitwise Lifestyle - Dating industry, based on
market share of visits in January - December 2011.